Sommige analisten vrezen echter dat die groei zo sterk is dat een aantal landen gedwongen gaan worden om de basisrente te verhogen. In dat verband wordt op de eerste plaats naar China gekeken.

Vandaag moet vanuit China niet veel nieuws worden verwacht, want de Chinezen maken zich op voor de viering van Chinees nieuwjaar. Daarom blijft de beurs vandaag dicht.

Ook de beurzen van Vietnam, Zuid-Korean en Taiwan blijven vandaag dicht. Ondanks de afwezigheid van de meeste Aziatische handelaren bereikte de koperprijs vanmorgen toch weer een nieuwe piek.

Sommige analisten vrezen echter dat die groei zo sterk is dat een aantal landen gedwongen gaan worden om de basisrente te verhogen. In dat verband wordt op de eerste plaats naar China gekeken. Vandaag moet vanuit China niet veel nieuws worden verwacht, want de Chinezen maken zich op voor de viering van Chinees nieuwjaar. Daarom blijft de beurs vandaag dicht. Ook de beurzen van Vietnam, Zuid-Korean en Taiwan blijven vandaag dicht. Ondanks de afwezigheid van de meeste Aziatische handelaren bereikte de koperprijs vanmorgen toch weer een nieuwe piek.