In Singapore wordt zelfs op Sentosa Cove alle hens aan dek geroepen, op dit door mensenhanden vervaardigde gokparadijs dalen de vastgoedprijzen aan een snel tempo. Woningen en appartementen zijn in dit Aziatisch Monte Carlo ongeveer 20 tot 30% goedkoper geworden.

De prijzen voor Aziatisch vastgoed dalen zoals tijdens een financiële wereldcrisis. Verontrustend is vooral het feit dat de vraag naar woonkredieten met meer dan 40% gedaald. De rente die kan opgestreken worden, dekt niet langer de afgesloten lening. De situatie op de Aziatische vastgoedmarkt verslechtert nog altijd in snel tempo.

In Singapore wordt zelfs op Sentosa Cove alle hens aan dek geroepen, op dit door mensenhanden vervaardigde gokparadijs dalen de vastgoedprijzen aan een snel tempo. Woningen en appartementen zijn in dit Aziatisch Monte Carlo ongeveer 20 tot 30% goedkoper geworden. De prijzen voor Aziatisch vastgoed dalen zoals tijdens een financiële wereldcrisis. Verontrustend is vooral het feit dat de vraag naar woonkredieten met meer dan 40% gedaald. De rente die kan opgestreken worden, dekt niet langer de afgesloten lening. De situatie op de Aziatische vastgoedmarkt verslechtert nog altijd in snel tempo.