David Kotok, chief investment officer bij Cumberland Advisors, steekt zijn verbazing over wat er is gebeurd niet onder stoelen of banken. De prijzen van alles en nog wat zijn tot abnormale proporties opgeblazen, nooit eerder in zijn leven heeft Kotok iets dergelijks meegemaakt.

Aandelen, obligaties, vastgoed, kunst enzovoort al deze markten worden door de Amerikaanse centrale bank aangestuurd. Er is sprake van een manipulatie van de koersen ongekende omvang. Op lange termijn kan dit experiment uiterst gevaarlijk blijken te zijn geweest, maar dat zal de toekomst nog moeten aantonen.

David Kotok, chief investment officer bij Cumberland Advisors, steekt zijn verbazing over wat er is gebeurd niet onder stoelen of banken. De prijzen van alles en nog wat zijn tot abnormale proporties opgeblazen, nooit eerder in zijn leven heeft Kotok iets dergelijks meegemaakt. Aandelen, obligaties, vastgoed, kunst enzovoort al deze markten worden door de Amerikaanse centrale bank aangestuurd. Er is sprake van een manipulatie van de koersen ongekende omvang. Op lange termijn kan dit experiment uiterst gevaarlijk blijken te zijn geweest, maar dat zal de toekomst nog moeten aantonen.