De kredietcrisis zorgde er natuurlijk voor dat we van een periode van economische hoogconjunctuur plots in een toestand zijn verzeild geraakt waar verschillende analisten rekening houden met een economische depressie à la jaren dertig.

Doorheen de voorbije weken trokken verschillende grondstoffen merkbaar aan wat hoopgevend is voor de economie en de aandelenmarkten.

Onder andere de olieprijs herstelde opnieuw. Een gedetailleerde studie van het researchbureau Gann Global Financial Research leert volgens P&B Invest immers dat de grondstoffen voor of op hetzelfde moment als de aandelenmarkten bodemen na grote crisissen.

De kredietcrisis zorgde er natuurlijk voor dat we van een periode van economische hoogconjunctuur plots in een toestand zijn verzeild geraakt waar verschillende analisten rekening houden met een economische depressie à la jaren dertig.Doorheen de voorbije weken trokken verschillende grondstoffen merkbaar aan wat hoopgevend is voor de economie en de aandelenmarkten. Onder andere de olieprijs herstelde opnieuw. Een gedetailleerde studie van het researchbureau Gann Global Financial Research leert volgens P&B Invest immers dat de grondstoffen voor of op hetzelfde moment als de aandelenmarkten bodemen na grote crisissen.