Ze zouden er op hun minst moeten in slagen om hun prijzen op de huidige niveaus te handhaven, gezien een daling van de kosten. Een aantal bedrijven zenden al signalen uit dat ze er niet in zullen slagen om de prijzen op een bepaald niveau te handhaven.

Dat blijkt onder andere uit de koersevolutie in de sector van de halfgeleiders. Maar zelfs de recente koersstijging bij Apple belet niet dat dit bedrijf er niet in zal slagen om de klanten een premie te doen betalen voor iPhones die dezelfde componenten bevatten als goedkopere concurrenten.

Ze zouden er op hun minst moeten in slagen om hun prijzen op de huidige niveaus te handhaven, gezien een daling van de kosten. Een aantal bedrijven zenden al signalen uit dat ze er niet in zullen slagen om de prijzen op een bepaald niveau te handhaven. Dat blijkt onder andere uit de koersevolutie in de sector van de halfgeleiders. Maar zelfs de recente koersstijging bij Apple belet niet dat dit bedrijf er niet in zal slagen om de klanten een premie te doen betalen voor iPhones die dezelfde componenten bevatten als goedkopere concurrenten.