Voor een vat US Crude werd vanmorgen in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 112,40 dollar betaald, of 95 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren.

Over de afgelopen jaar is de prijs van US Crude al met 34% gestegen. Voor Brent werd vanmorgen 124,20 dollar betaald, of 35 dollarcent (0,30%) meer dan het slotniveau van gisteren.

Serene Lim, commodity strategist bij Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Singapore, is van mening dat de goudprijs zich vandaag kan optrekken op het bericht dat de voorraden aan ruwe olie in de VS voor het eerst sinds februari zijn gedaald.

Voor een vat US Crude werd vanmorgen in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 112,40 dollar betaald, of 95 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren. Over de afgelopen jaar is de prijs van US Crude al met 34% gestegen. Voor Brent werd vanmorgen 124,20 dollar betaald, of 35 dollarcent (0,30%) meer dan het slotniveau van gisteren. Serene Lim, commodity strategist bij Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Singapore, is van mening dat de goudprijs zich vandaag kan optrekken op het bericht dat de voorraden aan ruwe olie in de VS voor het eerst sinds februari zijn gedaald.