Jim Cordier, president van Liberty Trading Group, ziet tegen die achtergrond de olieprijs snel oplopen richting 120 of zelfs 125 dollar per vat. Cordier, met 25 jaar ervaring in de grondstoffensector, herinnert er aan dat de olieprijs traditioneel omhoog gaat wanneer het reisseizoen begint.

Hij verwacht echter dat de olieprijzen na de zomer snel weer kunnen terugvallen tot 100 dollar per vat. In de huidige omstandigheden geeft Cordier de voorkeur aan het schrijven van put-opties om te profiteren van de stijging van de olieprijs.

Jim Cordier, president van Liberty Trading Group, ziet tegen die achtergrond de olieprijs snel oplopen richting 120 of zelfs 125 dollar per vat. Cordier, met 25 jaar ervaring in de grondstoffensector, herinnert er aan dat de olieprijs traditioneel omhoog gaat wanneer het reisseizoen begint. Hij verwacht echter dat de olieprijzen na de zomer snel weer kunnen terugvallen tot 100 dollar per vat. In de huidige omstandigheden geeft Cordier de voorkeur aan het schrijven van put-opties om te profiteren van de stijging van de olieprijs.