Michael Crick, de zoon die de brief in 1953 ontving, was stomverbaasd over het waanzinnig bedrag dat voor de brief werd geboden. Maar het kan nog gekker: een investeringsfonds uit Qatar kocht het bekende Londense Park Lane Hotel voor meer dan 475 miljoen dollar.

Dat is een stijging met maar liefst 62% ten opzichte van de prijs die in december voor dit hotel nog werd betaald. In het eerste kwartaal van dit jaar stegen de verkopen van commercieel vastgoed in Londen met 71% tegenover vorig jaar.

Tweederden van de kopers waren buitenlanders. De prijsexplosies op een aantal markten hebben natuurlijk alles te maken met de ruime monetaire politiek die een aantal centrale banken is gaan voeren.

Michael Crick, de zoon die de brief in 1953 ontving, was stomverbaasd over het waanzinnig bedrag dat voor de brief werd geboden. Maar het kan nog gekker: een investeringsfonds uit Qatar kocht het bekende Londense Park Lane Hotel voor meer dan 475 miljoen dollar. Dat is een stijging met maar liefst 62% ten opzichte van de prijs die in december voor dit hotel nog werd betaald. In het eerste kwartaal van dit jaar stegen de verkopen van commercieel vastgoed in Londen met 71% tegenover vorig jaar. Tweederden van de kopers waren buitenlanders. De prijsexplosies op een aantal markten hebben natuurlijk alles te maken met de ruime monetaire politiek die een aantal centrale banken is gaan voeren.