De dag daarop zal volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer alle aandacht gericht zijn op de eerste officiële verhandeling van de aandelen. Dat zal heel wat krachten vergen van de het syndicaat dat de beursgang begeleidt om alles in goede banen te leiden.

Ook bij de NYSE zullen alle verloven worden ingetrokken. Immers problemen zoals bij Facebook zou men willen vermijden. Vraag is natuurlijk of het zin heeft om de aandelen Alibaba te kopen. Een zekerheid is dat particuliere beleggers geen kans maken om aandelen via de IPO te krijgen.

De herplaatsing van de aandelen is vooral gericht op de institutionele beleggers (banken en verzekeraars). Deze beleggers

zitten te smachten naar een aandeel dat kan profiteren van de economische groei in China.

En bovendien kans heeft ha ar businessmodel uit te rollen naar de rest van de wereld. Of er op 19 september direct moet worden gekocht valt nu nog niet een evenwichtig antwoord op te geven.

De dag daarop zal volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer alle aandacht gericht zijn op de eerste officiële verhandeling van de aandelen. Dat zal heel wat krachten vergen van de het syndicaat dat de beursgang begeleidt om alles in goede banen te leiden. Ook bij de NYSE zullen alle verloven worden ingetrokken. Immers problemen zoals bij Facebook zou men willen vermijden. Vraag is natuurlijk of het zin heeft om de aandelen Alibaba te kopen. Een zekerheid is dat particuliere beleggers geen kans maken om aandelen via de IPO te krijgen. De herplaatsing van de aandelen is vooral gericht op de institutionele beleggers (banken en verzekeraars). Deze beleggers zitten te smachten naar een aandeel dat kan profiteren van de economische groei in China. En bovendien kans heeft ha ar businessmodel uit te rollen naar de rest van de wereld. Of er op 19 september direct moet worden gekocht valt nu nog niet een evenwichtig antwoord op te geven.