In ieder geval is de S&P 500 Index inmiddels al met meer dan 50% gestegen, terwijl de Shanghai Composite Index over de dezelfde periode met bijna een kwart is gedaald. De prestaties van de Chinese beurs zijn dus van die aard om er wanhopig van te worden.

Voorlopig is er nog geen verbetering in zicht, een duidelijke richting valt in Shanghai onmogelijk vast te stellen. Maar toch is er volgens Daily Reckoning een straaltje hoop. Vanaf 1 januari dit jaar is de Shanghai Composite Index met slechts 10% gedaald, waarbij de daling sinds juni min of meer is stilgevallen. Hoop doet dus leven.

In ieder geval is de S&P 500 Index inmiddels al met meer dan 50% gestegen, terwijl de Shanghai Composite Index over de dezelfde periode met bijna een kwart is gedaald. De prestaties van de Chinese beurs zijn dus van die aard om er wanhopig van te worden. Voorlopig is er nog geen verbetering in zicht, een duidelijke richting valt in Shanghai onmogelijk vast te stellen. Maar toch is er volgens Daily Reckoning een straaltje hoop. Vanaf 1 januari dit jaar is de Shanghai Composite Index met slechts 10% gedaald, waarbij de daling sinds juni min of meer is stilgevallen. Hoop doet dus leven.