De bekende Amerikaanse mediafiguur Martin Armstrong maakte korte metten met de man. President Obama zou beter de eer aan zichzelf houden en aftreden, want hoe langer hij in het Witte Huis zit hoe erger de zaken worden. Zijn geloofwaardig is onder nul teruggevallen.

Niemand gelooft nog een president, die eerst verklaart dat de CIA het Congress niet bespioneert wanneer al vrij snel blijkt dat dit wel degelijk het geval is. Armstrong gaat zelfs zover om Obama een regelrechte bedreiging voor het voortbestaan van de Verenigde Staten op langere termijn te noemen.

De bekende Amerikaanse mediafiguur Martin Armstrong maakte korte metten met de man. President Obama zou beter de eer aan zichzelf houden en aftreden, want hoe langer hij in het Witte Huis zit hoe erger de zaken worden. Zijn geloofwaardig is onder nul teruggevallen. Niemand gelooft nog een president, die eerst verklaart dat de CIA het Congress niet bespioneert wanneer al vrij snel blijkt dat dit wel degelijk het geval is. Armstrong gaat zelfs zover om Obama een regelrechte bedreiging voor het voortbestaan van de Verenigde Staten op langere termijn te noemen.