Dat geld was bedoeld om de werklozen te blijven betalen tijdens de crisisperiode. Obama is van plan om staten in de problemen een adempauze van twee jaar te gunnen.

Tijdens die periode moet geen rente worden betaald op de toegestane kredieten. Het plan zal worden opgenomen in het budget voor 2012 dat Obama in week van 14 februari zal voorstellen.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de republikeinen veel weerstand gaan bieden aan het plan. Ze zouden in dat geval namelijk de woede van een aantal republikeinse gouverneurs op de hals halen.

Dat geld was bedoeld om de werklozen te blijven betalen tijdens de crisisperiode. Obama is van plan om staten in de problemen een adempauze van twee jaar te gunnen. Tijdens die periode moet geen rente worden betaald op de toegestane kredieten. Het plan zal worden opgenomen in het budget voor 2012 dat Obama in week van 14 februari zal voorstellen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de republikeinen veel weerstand gaan bieden aan het plan. Ze zouden in dat geval namelijk de woede van een aantal republikeinse gouverneurs op de hals halen.