Met andere woorden er is gezien deze cijfers voor de Democraten weinig reden om hun stellingen te verlaten. Aan de andere kant van de gang lijken een aantal meer gematigde Republikeinen bereid een voorstel van Democraten in de Senaat in het huis van afgevaardigden te steunen. Maar zonder de steun van de Republikeinse partijtop zal het niet tot een stemming in het huis komen.

De verliezen op de Amerikaanse beurzen zijn inmiddels vanaf de opening verder opgelopen, waarbij vooral de Nasdaq rake klappen moet incasseren. De techno-index moet ongeveer anderhalf procent prijsgeven, de verliezen voor de andere indices bedragen momenteel slechts iets meer dan een half procent.

Met andere woorden er is gezien deze cijfers voor de Democraten weinig reden om hun stellingen te verlaten. Aan de andere kant van de gang lijken een aantal meer gematigde Republikeinen bereid een voorstel van Democraten in de Senaat in het huis van afgevaardigden te steunen. Maar zonder de steun van de Republikeinse partijtop zal het niet tot een stemming in het huis komen. De verliezen op de Amerikaanse beurzen zijn inmiddels vanaf de opening verder opgelopen, waarbij vooral de Nasdaq rake klappen moet incasseren. De techno-index moet ongeveer anderhalf procent prijsgeven, de verliezen voor de andere indices bedragen momenteel slechts iets meer dan een half procent.