Het plan gaat nu naar de Senaat, waar er vanavond nog over wordt gestemd. De overwinning in het huis van Afgevaardigden mag als een grote overwinning voor president Obama beschouwd worden.

Wall Street sloot echter lager in afwachting van de voorbereiding van een plan dat bezitters van woningen die hun leningen niet meer kunnen afbetalen hulp moet bieden.

De verliezen voor de Dow Jones en de S&P 500 liepen op tot in de buurt van 1%, terwijl de Nasdaq het verlies wist te beperken tot ongeveer een half procent.

Het plan gaat nu naar de Senaat, waar er vanavond nog over wordt gestemd. De overwinning in het huis van Afgevaardigden mag als een grote overwinning voor president Obama beschouwd worden. Wall Street sloot echter lager in afwachting van de voorbereiding van een plan dat bezitters van woningen die hun leningen niet meer kunnen afbetalen hulp moet bieden. De verliezen voor de Dow Jones en de S&P 500 liepen op tot in de buurt van 1%, terwijl de Nasdaq het verlies wist te beperken tot ongeveer een half procent.