Telenet is de huidige rechtenhouder van de Premier League en dankzij deze nieuwe overeenkomst zal de beste voetbalcompetitie ter wereld ook de komende drie seizoenen te volgen zijn op Sporting Telenet.

Dat de Premier League een hoge symbolische waarde heeft in de voetbalwereld staat buiten kijf. De Engelse hoogste klasse is de meest tot de verbeelding sprekende voetbalcompetitie ter wereld en trekt nog steeds de crème de la crème van de voetballerij aan.

De laatste jaren is er bovendien een stevige Belgische connectie ontstaan. Vincent Kompany en Thomas Vermaelen zijn kapitein bij een topclub, maar ook Hazard, Fellaini, Lukaku en Benteke oogsten lof bij voetbalfans in Engeland en in de rest van de wereld. Er spelen in totaal maar liefst 14 Belgen in de Premier League.

Telenet is de huidige rechtenhouder van de Premier League en dankzij deze nieuwe overeenkomst zal de beste voetbalcompetitie ter wereld ook de komende drie seizoenen te volgen zijn op Sporting Telenet. Dat de Premier League een hoge symbolische waarde heeft in de voetbalwereld staat buiten kijf. De Engelse hoogste klasse is de meest tot de verbeelding sprekende voetbalcompetitie ter wereld en trekt nog steeds de crème de la crème van de voetballerij aan. De laatste jaren is er bovendien een stevige Belgische connectie ontstaan. Vincent Kompany en Thomas Vermaelen zijn kapitein bij een topclub, maar ook Hazard, Fellaini, Lukaku en Benteke oogsten lof bij voetbalfans in Engeland en in de rest van de wereld. Er spelen in totaal maar liefst 14 Belgen in de Premier League.