Bill McDermott en Jim Hagemann Snabe, de twee CEO's van het bedrijf, willen zo een voorsprong uitbouwen op concurrent Oracle op de markt van draadloze internetverbindingen.

Dankzij de technologie van Sybase kunnen de klanten van SAP mobiele toepassingen laten lopen. Via overnames probeert SAP een daling van de omzet te compenseren.

Volgens Paul Hamerman van Forrester Research is de deal alleszins zinvol, want het geeft de technologie van SAP zelf een toegevoegde waarde. Het Duits softwarebedrijf heeft hoog ingezet op mobiele toepassingen.

Bill McDermott en Jim Hagemann Snabe, de twee CEO's van het bedrijf, willen zo een voorsprong uitbouwen op concurrent Oracle op de markt van draadloze internetverbindingen. Dankzij de technologie van Sybase kunnen de klanten van SAP mobiele toepassingen laten lopen. Via overnames probeert SAP een daling van de omzet te compenseren. Volgens Paul Hamerman van Forrester Research is de deal alleszins zinvol, want het geeft de technologie van SAP zelf een toegevoegde waarde. Het Duits softwarebedrijf heeft hoog ingezet op mobiele toepassingen.