Preben Brugggeman (Bank Degroof): "Alles wijst er op dat Kinepolis goede resultaten gaat bekendmaken. Ik reken op een stijging van omzet, REBITDA en netto courante winst met respectievelijk 14,90%, 31% en 76%."

Met de cijfers op komst heeft Bruggeman nog steeds een koopadvies voor Kinepolis, met een koersdoel van 54 euro: "Het aandeel is inderdaad nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd. Dat belet echter niet dat het momentum sinds juni negatief is gedraaid, zodat we ook voor de rest van het jaar enigszins voorzichtig blijven."

Preben Brugggeman (Bank Degroof): "Alles wijst er op dat Kinepolis goede resultaten gaat bekendmaken. Ik reken op een stijging van omzet, REBITDA en netto courante winst met respectievelijk 14,90%, 31% en 76%." Met de cijfers op komst heeft Bruggeman nog steeds een koopadvies voor Kinepolis, met een koersdoel van 54 euro: "Het aandeel is inderdaad nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd. Dat belet echter niet dat het momentum sinds juni negatief is gedraaid, zodat we ook voor de rest van het jaar enigszins voorzichtig blijven."