De Raad van Bestuur van Euronext Paris heeft haar goedkeuring van deze vraag tot schrapping van de notering van de WDP-aandelen op NYSE Euronext Paris gegeven op 22 juni 2010, vanaf 28 juni werden de aandelen definitief geschrapt.

De schrapping van de notering van de WDP-aandelen op NYSE Euronext Paris heeft geen invloed op de dagelijkse operaties van WDP in Frankrijk en WDP blijft in aanmerking komen voor het Frans fiscaal statuut van "Société d'Investissement Immobilier Cotée" of "SIIC".

Preben Bruggeman (Bank Degroof): "De kostenbesparingen als gevolg van het schrappen van de Parijse notering blijven beperkt. Ik handhaaf mijn neutraal advies met een koersdoel van 35 euro."

De Raad van Bestuur van Euronext Paris heeft haar goedkeuring van deze vraag tot schrapping van de notering van de WDP-aandelen op NYSE Euronext Paris gegeven op 22 juni 2010, vanaf 28 juni werden de aandelen definitief geschrapt. De schrapping van de notering van de WDP-aandelen op NYSE Euronext Paris heeft geen invloed op de dagelijkse operaties van WDP in Frankrijk en WDP blijft in aanmerking komen voor het Frans fiscaal statuut van "Société d'Investissement Immobilier Cotée" of "SIIC". Preben Bruggeman (Bank Degroof): "De kostenbesparingen als gevolg van het schrappen van de Parijse notering blijven beperkt. Ik handhaaf mijn neutraal advies met een koersdoel van 35 euro."