Preben Bruggeman (Bank Degroof): "Sinds we dit aandeel in september 2009 met een koopadvies zijn gaan volgen, is de koers fors gestegen. Toch moet het plaatje herbekeken worden tegen de achtergrond van de beter dan verwachte resultaten."

Bruggeman heeft nog steeds een koopadvies voor Kinepolis, maar trekt het koersdoel fors op. Dat bedraagt nu 47 euro, waar dat voordien maar 47 euro was: "De resultaten van Kinepolis waren sterk, maar de cash flow generatie was zelfs nog beter. Top-line geloof ik in verdere groei in 2010, Kinepolis is een niet-cyclisch bedrijf. De resultaten worden hoofdzakelijk beïnvloed door het filmaanbod en door de weersomstandigheden. Daarom gaat het hier om een value story die nauwelijks wordt beïnvloed door de bredere economie."

Preben Bruggeman (Bank Degroof): "Sinds we dit aandeel in september 2009 met een koopadvies zijn gaan volgen, is de koers fors gestegen. Toch moet het plaatje herbekeken worden tegen de achtergrond van de beter dan verwachte resultaten." Bruggeman heeft nog steeds een koopadvies voor Kinepolis, maar trekt het koersdoel fors op. Dat bedraagt nu 47 euro, waar dat voordien maar 47 euro was: "De resultaten van Kinepolis waren sterk, maar de cash flow generatie was zelfs nog beter. Top-line geloof ik in verdere groei in 2010, Kinepolis is een niet-cyclisch bedrijf. De resultaten worden hoofdzakelijk beïnvloed door het filmaanbod en door de weersomstandigheden. Daarom gaat het hier om een value story die nauwelijks wordt beïnvloed door de bredere economie."