Beide transacties resulteren in een onmiddellijke stijging van de bezettingsgraad van de WDP portefeuille met meer dan 2% tot boven 94% (op basis van de bezettingsgraad van 31 december 2009 en exclusief nog een aantal extra verhuringen op flexibele basis).

Preben Bruggeman (Bank Degroof): "Het optrekken van de bezettingsgraad is uiteraard goed nieuws voor WDP, ook rekening gehouden met de voorwaarden van de transactie. Ik heb nog steeds een neutraal advies voor het aandeel, maar verhoog mijn koersdoel van 34,50 naar 35 euro."

Beide transacties resulteren in een onmiddellijke stijging van de bezettingsgraad van de WDP portefeuille met meer dan 2% tot boven 94% (op basis van de bezettingsgraad van 31 december 2009 en exclusief nog een aantal extra verhuringen op flexibele basis). Preben Bruggeman (Bank Degroof): "Het optrekken van de bezettingsgraad is uiteraard goed nieuws voor WDP, ook rekening gehouden met de voorwaarden van de transactie. Ik heb nog steeds een neutraal advies voor het aandeel, maar verhoog mijn koersdoel van 34,50 naar 35 euro."