Het kapitaal is zo opgetrokken van 14.903.125 EUR tot 17.883.750 EUR. Deze kapitaalverhoging is noodzakelijk om het statuut van "SIIC" (Société d'Investissements Immobiliers Cotée) te krijgen in Frankrijk.

Verschillende Franse investeringsdossiers worden momenteel immers onderzocht en het verkrijgen van het "SIIC"-statuut zou Ascencio in staat moeten stellen om haar groeistrategie uit te voeren op de Franse markt.

Preben Bruggeman (Bank Degroof): "Ascencio bevindt zich zo een stapje dichter bij de SIIC-status en bevestigt zo nogmaals het voornemen om in Frankrijk te gaan investeren. Dit verandert echter niets aan de financiële ratio's van het bedrijf. Ik heb nog steeds een neutraal advies met een koersdoel van 47 euro."

Het kapitaal is zo opgetrokken van 14.903.125 EUR tot 17.883.750 EUR. Deze kapitaalverhoging is noodzakelijk om het statuut van "SIIC" (Société d'Investissements Immobiliers Cotée) te krijgen in Frankrijk. Verschillende Franse investeringsdossiers worden momenteel immers onderzocht en het verkrijgen van het "SIIC"-statuut zou Ascencio in staat moeten stellen om haar groeistrategie uit te voeren op de Franse markt. Preben Bruggeman (Bank Degroof): "Ascencio bevindt zich zo een stapje dichter bij de SIIC-status en bevestigt zo nogmaals het voornemen om in Frankrijk te gaan investeren. Dit verandert echter niets aan de financiële ratio's van het bedrijf. Ik heb nog steeds een neutraal advies met een koersdoel van 47 euro."