Lowe's Cos maakte beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, waarbij deze binnenhuisinrichter profiteerde van de heropbouw na de storm Sandy. Het bedrijf profiteerde van een verbetering in het productieproces, waarbij tevens ook de klantendienst werd verbeterd.

Voor dit jaar (het boekjaar 2013-2014) wordt gerekend op een stijging van de omzet met 4% tot 50,52 miljard euro. Lowe's, dat een achterstand heeft opgelopen tegen branchegenoot Home Depot, bevindt zich nog altijd middenin in een reorganisatiefase. Home Depot maakt overigens morgen de kwartaalcijfers bekend.

Lowe's Cos maakte beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, waarbij deze binnenhuisinrichter profiteerde van de heropbouw na de storm Sandy. Het bedrijf profiteerde van een verbetering in het productieproces, waarbij tevens ook de klantendienst werd verbeterd. Voor dit jaar (het boekjaar 2013-2014) wordt gerekend op een stijging van de omzet met 4% tot 50,52 miljard euro. Lowe's, dat een achterstand heeft opgelopen tegen branchegenoot Home Depot, bevindt zich nog altijd middenin in een reorganisatiefase. Home Depot maakt overigens morgen de kwartaalcijfers bekend.