Ondanks de huidige problemen op de financiële markten en de verzwakking van de economie is Resilux goed geplaatst: het bedrijf beschikt niet alleen over moderne productiefaciliteiten, waarbij met beperkte investeringen ingespeeld kan worden op de toekomstige groei, maar ook over een gezonde financiële structuur.

De huidige cashflows laten investeringen in bijkomende capaciteit en nieuwe producten toe, alsook het opvoeren van de inspanningen op het vlak van R & D en innovatie.

Resilux heeft goed standgehouden, zo merkte KBC Securities op. De rating 'accumulate' en het koersdoel van 38 euro blijven gehandhaafd.

Ondanks de huidige problemen op de financiële markten en de verzwakking van de economie is Resilux goed geplaatst: het bedrijf beschikt niet alleen over moderne productiefaciliteiten, waarbij met beperkte investeringen ingespeeld kan worden op de toekomstige groei, maar ook over een gezonde financiële structuur. De huidige cashflows laten investeringen in bijkomende capaciteit en nieuwe producten toe, alsook het opvoeren van de inspanningen op het vlak van R & D en innovatie. Resilux heeft goed standgehouden, zo merkte KBC Securities op. De rating 'accumulate' en het koersdoel van 38 euro blijven gehandhaafd.