Het bedrijfsresultaat kwam voor het vierde kwartaal uit op USD 1,91 miljard. Dit was zes procent hoger dan de consensus van USD 1,8 miljard.

Dit is voornamelijk te danken aan de Europese staaldivisie die profiteert van een aantrekkende vraag en hogere staalprijzen.

Ook wist ArcelorMittal een sterke cashflow te genereren gedurende het vierde kwartaal van 2013 waardoor de netto schuld neerkwam op USD 16,1 miljard tegenover de USD 17,1 miljard die werd verwacht.

ArcelorMittal blijft positief over de outlook van zijn belangrijkste markten en verwacht dat het vrachtvervoer van staal over 2014 zal verbeteren met drie procent ten opzichte van 2013.

Het staalconcern verwacht voor 2014 een bedrijfsresultaat van USD 8 miljard, wat in lijn is met de huidige consensus. ABN Amro blijft koper van het aandeel.

Het bedrijfsresultaat kwam voor het vierde kwartaal uit op USD 1,91 miljard. Dit was zes procent hoger dan de consensus van USD 1,8 miljard. Dit is voornamelijk te danken aan de Europese staaldivisie die profiteert van een aantrekkende vraag en hogere staalprijzen. Ook wist ArcelorMittal een sterke cashflow te genereren gedurende het vierde kwartaal van 2013 waardoor de netto schuld neerkwam op USD 16,1 miljard tegenover de USD 17,1 miljard die werd verwacht. ArcelorMittal blijft positief over de outlook van zijn belangrijkste markten en verwacht dat het vrachtvervoer van staal over 2014 zal verbeteren met drie procent ten opzichte van 2013. Het staalconcern verwacht voor 2014 een bedrijfsresultaat van USD 8 miljard, wat in lijn is met de huidige consensus. ABN Amro blijft koper van het aandeel.