De kloof tussen risk en reward op de aandelenbeurzen in de groeimarkten is in 15 jaar nooit zo groot geweest. Het is namelijk van het eerste kwartaal van 2008 geleden dat er nog zo'n grote kloof werd opgetekend. De afgelopen dagen werden op de groeimarkten rake klappen uitgedeeld.

Het is voor het eerst sinds 1998 dat de groeimarkten tijdens een rally minder goed hebben gepresteerd dan de andere beurzen. Aangepast voor koersbewegingen is er zelfs sprake van een underperformance van 37%, zo blijkt uit de cijfers die door Bloomberg werden bekendgemaakt.

De kloof tussen risk en reward op de aandelenbeurzen in de groeimarkten is in 15 jaar nooit zo groot geweest. Het is namelijk van het eerste kwartaal van 2008 geleden dat er nog zo'n grote kloof werd opgetekend. De afgelopen dagen werden op de groeimarkten rake klappen uitgedeeld. Het is voor het eerst sinds 1998 dat de groeimarkten tijdens een rally minder goed hebben gepresteerd dan de andere beurzen. Aangepast voor koersbewegingen is er zelfs sprake van een underperformance van 37%, zo blijkt uit de cijfers die door Bloomberg werden bekendgemaakt.