Zowel het aantal in aanbouw genomen woningen als de verkopen van bestaande woningen stegen behoorlijk, overigens wel nog steeds vanaf lage niveaus.

Ook neemt het aantal werkloosheidsuitkeringen al een aantal weken af, wat - tezamen met de werkgelegenheidsgroei die eerder over november bekend werd gemaakt - duidt op een beginnend herstel van de Amerikaanse arbeidsmarkt.

Een hele lichte neerwaartse bijstelling van de Amerikaanse economische groei van 2% tot 1,8% (op jaarbasis) kon de pret niet drukken.

Zowel het aantal in aanbouw genomen woningen als de verkopen van bestaande woningen stegen behoorlijk, overigens wel nog steeds vanaf lage niveaus. Ook neemt het aantal werkloosheidsuitkeringen al een aantal weken af, wat - tezamen met de werkgelegenheidsgroei die eerder over november bekend werd gemaakt - duidt op een beginnend herstel van de Amerikaanse arbeidsmarkt. Een hele lichte neerwaartse bijstelling van de Amerikaanse economische groei van 2% tot 1,8% (op jaarbasis) kon de pret niet drukken.