De accenten in water- en vooral biotechnologie worden echter manifest aangehouden. De posities in Europa en Japan blijven eerder stabiel, waarbij Duitsland een manifest overgewicht krijgt toegekend.

Vooral de positie in China wordt echter verder opgetrokken, meer bepaald in de consumptiegedreven aandelen.

Obligatieposities nemen een eerder bescheiden gewicht aan in de asset allocatie van Duchateau, waarbij echter een nadrukkelijk accent wordt toegekend aan Emerging Bonds. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Op de Europese beurzen valt vandaag weinig of niets te beleven, de belangrijkste indices bevinden zich nog steeds dicht bij het slotniveau van afgelopen vrijdag. Ook op de valuta- en grondstoffenmarkt blijft het doodstil, waarbij het onzeker is of hier van de stilte voor de storm mag gesproken worden.

De accenten in water- en vooral biotechnologie worden echter manifest aangehouden. De posities in Europa en Japan blijven eerder stabiel, waarbij Duitsland een manifest overgewicht krijgt toegekend. Vooral de positie in China wordt echter verder opgetrokken, meer bepaald in de consumptiegedreven aandelen. Obligatieposities nemen een eerder bescheiden gewicht aan in de asset allocatie van Duchateau, waarbij echter een nadrukkelijk accent wordt toegekend aan Emerging Bonds. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/. Op de Europese beurzen valt vandaag weinig of niets te beleven, de belangrijkste indices bevinden zich nog steeds dicht bij het slotniveau van afgelopen vrijdag. Ook op de valuta- en grondstoffenmarkt blijft het doodstil, waarbij het onzeker is of hier van de stilte voor de storm mag gesproken worden.