Het leek slechts een kwestie van tijd te zijn alvorens het land om hulp zou moeten vragen en gisterenavond was het dan ook zo ver.

Erik Nielsen van Goldman Sachs was van mening dat Portugal een hopeloze strijd aan het uitvechten was. Ex-premier Socrates wou maar niet wijken en verklaarde onlangs nog dat het land geen hulp nodig heeft. Gisteren gooide hij echter toch de handdoek in de ring.

Achter de schermen zou er echter al geruime tijd onderhandeld zijn over een reddingsplan, zo meent de krant Jornal de Negocios te weten. De krant baseert zich op een uitspraak gedaan door financieminister Fernando Teixeira dos Santos.

Het leek slechts een kwestie van tijd te zijn alvorens het land om hulp zou moeten vragen en gisterenavond was het dan ook zo ver. Erik Nielsen van Goldman Sachs was van mening dat Portugal een hopeloze strijd aan het uitvechten was. Ex-premier Socrates wou maar niet wijken en verklaarde onlangs nog dat het land geen hulp nodig heeft. Gisteren gooide hij echter toch de handdoek in de ring. Achter de schermen zou er echter al geruime tijd onderhandeld zijn over een reddingsplan, zo meent de krant Jornal de Negocios te weten. De krant baseert zich op een uitspraak gedaan door financieminister Fernando Teixeira dos Santos.