De politieke situatie in het land dreigt langzamerhand uit de hand te lopen. Antonio Jose Seguro, de leider van de socialistische oppositiepartij, verklaarde afgelopen vrijdag dat de Portugese regering een punt moet zetten achter de door Europa opgelegde besparingsmaatregelen.

Volgens Seguro moet Portugal het reddingsplan opnieuw onderhandelen. Het is namelijk hoog tijd dat de besparingsmaatregelen worden stopgezet, want die hebben Portugal in een diep gat geduwd. Economisch is het land een puinhoop geworden.

De politieke situatie in het land dreigt langzamerhand uit de hand te lopen. Antonio Jose Seguro, de leider van de socialistische oppositiepartij, verklaarde afgelopen vrijdag dat de Portugese regering een punt moet zetten achter de door Europa opgelegde besparingsmaatregelen. Volgens Seguro moet Portugal het reddingsplan opnieuw onderhandelen. Het is namelijk hoog tijd dat de besparingsmaatregelen worden stopgezet, want die hebben Portugal in een diep gat geduwd. Economisch is het land een puinhoop geworden.