De winstwaarschuwing waar Barco vanmorgen mee uitpakte, deed meer dan een rimpel ontstaan op de Brusselse beurs. Het was namelijk niet het eerste Europees bedrijf dat hinder ondervindt van de sterke euro. Barco neemt de verschillende voorstellen voor het afstoten van activiteiten in overweging en zal voor eind augustus beslissen of hieraan mogelijk gevolg wordt gegeven.

Barco's orderboek op het einde van de eerste jaarhelft van 2014 blijft op een goed niveau van 480 miljoen, wat 9% hoger is dan een jaar geleden. Emmanuel Carlier van ING handhaaft een advies houden voor het aandeel ING, maar zal het koersdoel in de toekomst herzien. Een koersdoel van 45 tot 50 euro lijkt waarschijnlijk, maar de plannen van het bedrijf klinken eerder vaag.

De winstwaarschuwing waar Barco vanmorgen mee uitpakte, deed meer dan een rimpel ontstaan op de Brusselse beurs. Het was namelijk niet het eerste Europees bedrijf dat hinder ondervindt van de sterke euro. Barco neemt de verschillende voorstellen voor het afstoten van activiteiten in overweging en zal voor eind augustus beslissen of hieraan mogelijk gevolg wordt gegeven. Barco's orderboek op het einde van de eerste jaarhelft van 2014 blijft op een goed niveau van 480 miljoen, wat 9% hoger is dan een jaar geleden. Emmanuel Carlier van ING handhaaft een advies houden voor het aandeel ING, maar zal het koersdoel in de toekomst herzien. Een koersdoel van 45 tot 50 euro lijkt waarschijnlijk, maar de plannen van het bedrijf klinken eerder vaag.