De Portugese economie loopt mijlenver achter en dat blijft een reuzengroot probleem. In het afgelopen decennium was de Portugese econmie één van de traagstgroeiende in de eurozone en daar zal niet zo snel verandering in komen, het belooft een proces van lange adem te worden.

Volgens Credit Suisse werden recent een aantal stimulerende maatregelen getroffen, met name het verlagen van de bedrijfsbelastingen en het toekennen van voordelen aan bedrijven die zich in Portugal komen vestigen. Het effect van die maatregelen zal slechts op langere termijn zichtbaar worden.

De Portugese economie loopt mijlenver achter en dat blijft een reuzengroot probleem. In het afgelopen decennium was de Portugese econmie één van de traagstgroeiende in de eurozone en daar zal niet zo snel verandering in komen, het belooft een proces van lange adem te worden. Volgens Credit Suisse werden recent een aantal stimulerende maatregelen getroffen, met name het verlagen van de bedrijfsbelastingen en het toekennen van voordelen aan bedrijven die zich in Portugal komen vestigen. Het effect van die maatregelen zal slechts op langere termijn zichtbaar worden.