In mei kwam de bank met een claimemissie waarbij twee rechten konden ingewisseld worden voor vijf nieuwe aandelen, mits opleg van 0,65 euro. De beurskoers van het aandeel is inmiddels wel teruggevallen tot onder de uitgifteprijs, maar het kapitaal is wel binnengehaald.

De spreads tussen Europese en Duitse staatsobligaties is opnieuw opgelopen tot meer dan 250 punten en ook de CDS's voor de Portugese banken zijn fors duurder geworden. De Lisbon Stock Exchange index is met 10% gedaald in juli. Credit Agricole, dat 15% van BES bezit, is 5% goedkoper geworden.

In mei kwam de bank met een claimemissie waarbij twee rechten konden ingewisseld worden voor vijf nieuwe aandelen, mits opleg van 0,65 euro. De beurskoers van het aandeel is inmiddels wel teruggevallen tot onder de uitgifteprijs, maar het kapitaal is wel binnengehaald. De spreads tussen Europese en Duitse staatsobligaties is opnieuw opgelopen tot meer dan 250 punten en ook de CDS's voor de Portugese banken zijn fors duurder geworden. De Lisbon Stock Exchange index is met 10% gedaald in juli. Credit Agricole, dat 15% van BES bezit, is 5% goedkoper geworden.