Dat kan er eigenlijk alleen maar op wijzen dat de situatie als zeer gevaarlijk werd ervaren. Hardnekkige geruchten willen dat de Portugese problemen nog veel dieper zitten dat tot dusver werd aangenomen. Bijzonder verontrustend is dat niemand heeft gezien dat er iets grondig mis was.

In 2011 werd het land via een bailout gered en toen werd de situatie grondig doorgelicht. Niemand zag iets fouts, hoewel het gesjoemel met Espirito Santu toen al volop bezig was. Is Portugal de volgende kandidaat waar het spaargeld kan aangeslagen worden? Het zou best wel eens kunnen.

Dat kan er eigenlijk alleen maar op wijzen dat de situatie als zeer gevaarlijk werd ervaren. Hardnekkige geruchten willen dat de Portugese problemen nog veel dieper zitten dat tot dusver werd aangenomen. Bijzonder verontrustend is dat niemand heeft gezien dat er iets grondig mis was. In 2011 werd het land via een bailout gered en toen werd de situatie grondig doorgelicht. Niemand zag iets fouts, hoewel het gesjoemel met Espirito Santu toen al volop bezig was. Is Portugal de volgende kandidaat waar het spaargeld kan aangeslagen worden? Het zou best wel eens kunnen.