Volgens Pedro Passos Coelho van de social-democraten is de vierde serie besparingsmaatregelen op een periode van 11 maanden duidelijk van het goede te veel.

Andere oppositiespartijen steunen Coelho en zijn van mening dat op die manier het land niet uit de problemen raakt. De logische vraag is dan op welke manier het wel gaat lukken.

Wanneer de politieke problemen niet snel opgelost worden, lijkt het onafwendbaar dat Portugal binnen afzienbare tijd beroep zal moeten doen op steun van het Europees fonds en het IMF.

Volgens Pedro Passos Coelho van de social-democraten is de vierde serie besparingsmaatregelen op een periode van 11 maanden duidelijk van het goede te veel. Andere oppositiespartijen steunen Coelho en zijn van mening dat op die manier het land niet uit de problemen raakt. De logische vraag is dan op welke manier het wel gaat lukken. Wanneer de politieke problemen niet snel opgelost worden, lijkt het onafwendbaar dat Portugal binnen afzienbare tijd beroep zal moeten doen op steun van het Europees fonds en het IMF.