Portugal probeert opnieuw toegang te krijgen tot de financiële markten, zo liet het Internationaal Monetair Fonds weten. Lissabon zal eerst de markt aftasten met kortlopende obligaties, om vervolgens in geval van succes over te stappen naar langerlopende obligaties.

Ogone neemt Tunz.com over en tekent een overeenkomst met Belgacom ter uitbreiding van zijn gamma oplossingen voor mobiele betaaldiensten

Ogone, Tunz.com en de Belgacom Groep - die 40% aandelen in Tunz.com bezat en een trouwe partner van Ogone is - hebben een strategische overeenkomst getekend.

Hierin wordt vastgelegd dat Ogone voor 100% Tunz.com overneemt en dat de drie bedrijven hun samenwerking in het domein van elektronische en mobiele betalingen verder zullen ontwikkelen. Dankzij Tunz.com bevat het Ogone platform nu een erkende instelling voor elektronisch geld.

De overname is van strategisch belang voor Ogones permanente expansie, zowel in dienstenaanbod als in geografische spreiding. Dit zal de e-merchant klanten van deze leidende leverancier van betaaloplossingen toelaten om hun verkoop over de grenzen heen te stimuleren.

Zo zullen ze de administratieve rompslomp bij het openen van buitenlandse bankrekeningen en het organiseren van contracten met verschillende acquirers vermijden.

Ogone biedt hen daarenboven in één enkel contract meer dan 80 verschillende internationale betaalmethodes aan, waardoor ze miljoenen consumenten in één keer kunnen bereiken.

De acquisitie van Tunz.com is tevens geïnspireerd door de sterke groei van de mobiele technologie in de e-payment markt en Ogones overeenkomstige permanente zoektocht naar manieren om zijn aanbod van oplossingen verder uit te breiden.

Portugal probeert opnieuw toegang te krijgen tot de financiële markten, zo liet het Internationaal Monetair Fonds weten. Lissabon zal eerst de markt aftasten met kortlopende obligaties, om vervolgens in geval van succes over te stappen naar langerlopende obligaties. Ogone neemt Tunz.com over en tekent een overeenkomst met Belgacom ter uitbreiding van zijn gamma oplossingen voor mobiele betaaldiensten Ogone, Tunz.com en de Belgacom Groep - die 40% aandelen in Tunz.com bezat en een trouwe partner van Ogone is - hebben een strategische overeenkomst getekend. Hierin wordt vastgelegd dat Ogone voor 100% Tunz.com overneemt en dat de drie bedrijven hun samenwerking in het domein van elektronische en mobiele betalingen verder zullen ontwikkelen. Dankzij Tunz.com bevat het Ogone platform nu een erkende instelling voor elektronisch geld. De overname is van strategisch belang voor Ogones permanente expansie, zowel in dienstenaanbod als in geografische spreiding. Dit zal de e-merchant klanten van deze leidende leverancier van betaaloplossingen toelaten om hun verkoop over de grenzen heen te stimuleren. Zo zullen ze de administratieve rompslomp bij het openen van buitenlandse bankrekeningen en het organiseren van contracten met verschillende acquirers vermijden. Ogone biedt hen daarenboven in één enkel contract meer dan 80 verschillende internationale betaalmethodes aan, waardoor ze miljoenen consumenten in één keer kunnen bereiken. De acquisitie van Tunz.com is tevens geïnspireerd door de sterke groei van de mobiele technologie in de e-payment markt en Ogones overeenkomstige permanente zoektocht naar manieren om zijn aanbod van oplossingen verder uit te breiden.