De premier van Portugal probeert zodoende nog snel een oplossing te vinden voor de Europese top die morgen in Brussel begint. De vraag is of er nog hoop is om de regering te redden.

Volgens politieke waarnemer Antonio Costa Pinto is dat wel degelijk het geval, er kan nog steeds op het laatste moment een oplossing uit de bus komen die alle partijen bevredigt.

Een regeringscrisis is wel het laatste wat het land momenteel nodig heeft. In geval die crisis uit de hand loopt, zal het land op zijn beurt een extern reddingsplan moeten aanvaarden.

De premier van Portugal probeert zodoende nog snel een oplossing te vinden voor de Europese top die morgen in Brussel begint. De vraag is of er nog hoop is om de regering te redden. Volgens politieke waarnemer Antonio Costa Pinto is dat wel degelijk het geval, er kan nog steeds op het laatste moment een oplossing uit de bus komen die alle partijen bevredigt. Een regeringscrisis is wel het laatste wat het land momenteel nodig heeft. In geval die crisis uit de hand loopt, zal het land op zijn beurt een extern reddingsplan moeten aanvaarden.