Volgens Coelho hoeven zijn landgenoten zich geen zorgen te maken, alles zal in orde komen. De financiële markten zijn daar echter minder zeker van, getuige de evoluties op de obligatiemarkten. Portugal moet nu evenveel rente op staatsobligaties betalen als Nigeria.

Tyler Durden gelooft dat de Nigerianen met enig ongeloof de gebeurtenissen in Portugal blijven volgen. Wanneer de situatie blijft zoals ze is, valt niet a priori uit te sluiten dat de Nigeriaanse regering binnenkort met een verklaring zal komen in de aard van "Nigeria is not Portugal".

Volgens Coelho hoeven zijn landgenoten zich geen zorgen te maken, alles zal in orde komen. De financiële markten zijn daar echter minder zeker van, getuige de evoluties op de obligatiemarkten. Portugal moet nu evenveel rente op staatsobligaties betalen als Nigeria. Tyler Durden gelooft dat de Nigerianen met enig ongeloof de gebeurtenissen in Portugal blijven volgen. Wanneer de situatie blijft zoals ze is, valt niet a priori uit te sluiten dat de Nigeriaanse regering binnenkort met een verklaring zal komen in de aard van "Nigeria is not Portugal".