Portugal slaagde er gisteren weliswaar in om een veiling van 10-jarig staatspapier te doen slagen, maar daarmee zijn de problemen van het land nog niet opgelost.

Volgens insiders zou Portugal 60 miljard euro toegestoken krijgen in het kader van een steunprogramma. Het bericht werd tot dusver bevestigd noch ontkend, maar doet al enkele dagen de ronde op de financiële markten.

Europees Commissaris Olli Rehn verklaarde eerder deze week dat alles zal worden gedaan om de eurozone te redden. Het is echter onduidelijk of Europa nog meer pijlen op zijn boog heeft.

Portugal slaagde er gisteren weliswaar in om een veiling van 10-jarig staatspapier te doen slagen, maar daarmee zijn de problemen van het land nog niet opgelost. Volgens insiders zou Portugal 60 miljard euro toegestoken krijgen in het kader van een steunprogramma. Het bericht werd tot dusver bevestigd noch ontkend, maar doet al enkele dagen de ronde op de financiële markten. Europees Commissaris Olli Rehn verklaarde eerder deze week dat alles zal worden gedaan om de eurozone te redden. Het is echter onduidelijk of Europa nog meer pijlen op zijn boog heeft.