Bij Morgan Stanley zijn econoom Daniele Antonucci en analisten Owen Roberts en Leef Dierks een stuk positiever voor Spanje, dat naar mening van het team op de goede weg is.

Spanje heeft zwaar ingegrepen wat arbeidsvoorwaarden en pensioenen betreft, terwijl vervolgens strenge kapitaalvoorwaarden voor de Spaanse spaarbanken opgelegd werden.

Spanje slaagde er eerder deze week in om 4 miljard euro aan staatsobligaties met een lange looptijd geplaatst te krijgen. Het was de eerste keer sinds september dat een land uit de Europese periferie langlopende obligaties kon plaatsen.

Bij Morgan Stanley zijn econoom Daniele Antonucci en analisten Owen Roberts en Leef Dierks een stuk positiever voor Spanje, dat naar mening van het team op de goede weg is. Spanje heeft zwaar ingegrepen wat arbeidsvoorwaarden en pensioenen betreft, terwijl vervolgens strenge kapitaalvoorwaarden voor de Spaanse spaarbanken opgelegd werden. Spanje slaagde er eerder deze week in om 4 miljard euro aan staatsobligaties met een lange looptijd geplaatst te krijgen. Het was de eerste keer sinds september dat een land uit de Europese periferie langlopende obligaties kon plaatsen.