De Portugese beurs maakte gisteren een goede beurt met een stijging van 4,40% voor de PSI 20 index. Het was de grootste stijging in bijna drie jaar die de index kon neerzetten. Vooral de bankaandelen lagen goed op koers, iets wat we trouwens overal in Europa zagen.

Banco Espirito Santo SA, Banco Comercial Portugues SA en Banco BPI SA zagen alle drie hun koersen met meer dan 10% stijgen. Als voorbeeldige leerlingen van de klas krijgen zowel Portugal als Ierland meer tijd om terug naar de markten te komen, hun tijd werd verlengd tot zeven jaar.

De Portugese beurs maakte gisteren een goede beurt met een stijging van 4,40% voor de PSI 20 index. Het was de grootste stijging in bijna drie jaar die de index kon neerzetten. Vooral de bankaandelen lagen goed op koers, iets wat we trouwens overal in Europa zagen. Banco Espirito Santo SA, Banco Comercial Portugues SA en Banco BPI SA zagen alle drie hun koersen met meer dan 10% stijgen. Als voorbeeldige leerlingen van de klas krijgen zowel Portugal als Ierland meer tijd om terug naar de markten te komen, hun tijd werd verlengd tot zeven jaar.