Ageas opnieuw in de handel

De Brusselse beurs is eveneens onder de nullijn weggezakt, met een verlies van iets meer dan een kwart procent voor de BEL 20. De index houdt nog altijd stand in een range tussen 2300 en 2350, maar lijkt stilaan toch te verzwakken. Een terugval onder 2300 zou een negatief signaal betekenen. In Ageas wordt inmiddels opnieuw verhandeld, de koers verliest circa 1%.

KBC Securities verhoogt koersdoel en prognoses Agfa-Gevaert

KBC Securities publiceerde vandaag een rapport over Agfa-Gevaert, dat nog niet zo lang geleden beter dan verwachte kwartaalcijfers bekendmaakte. Als gevolg van zowel de economische omstandigheden als de grondstoffenprijzen blijft de visibiliteit beperkt.

De analisten van KBC Securities verhogen niettemin de prognoses voor Afga, evenals het koersdoel. Dat koersdoel bedraagt nu 1,70 euro, maar het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

Portugal en Griekenland staan voor de grootste uitdaging, gevolgd door Spanje en Italië

De meeste perifere economieën in de eurozone moeten volgens het analistenteam van Goldman Sachs twee gerelateerde problemen oplossen: 1) concurrentiekracht herwinnen om de balans met het buitenland te herstellen en 2) overheidsschulden reduceren.

Dit kan een pijnlijke operatie worden nu deze landen niet de mogelijkheid hebben om hun wisselkoers aan te passen. Wat wel mogelijk is en hoe pijnlijk dat kan worden analyseert Goldman Sachs in de twee rapporten. Portugal en Griekenland staan voor de grootste uitdaging, gevolgd door Spanje en Italië.

Ageas opnieuw in de handel De Brusselse beurs is eveneens onder de nullijn weggezakt, met een verlies van iets meer dan een kwart procent voor de BEL 20. De index houdt nog altijd stand in een range tussen 2300 en 2350, maar lijkt stilaan toch te verzwakken. Een terugval onder 2300 zou een negatief signaal betekenen. In Ageas wordt inmiddels opnieuw verhandeld, de koers verliest circa 1%.KBC Securities verhoogt koersdoel en prognoses Agfa-Gevaert KBC Securities publiceerde vandaag een rapport over Agfa-Gevaert, dat nog niet zo lang geleden beter dan verwachte kwartaalcijfers bekendmaakte. Als gevolg van zowel de economische omstandigheden als de grondstoffenprijzen blijft de visibiliteit beperkt. De analisten van KBC Securities verhogen niettemin de prognoses voor Afga, evenals het koersdoel. Dat koersdoel bedraagt nu 1,70 euro, maar het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden. Portugal en Griekenland staan voor de grootste uitdaging, gevolgd door Spanje en Italië De meeste perifere economieën in de eurozone moeten volgens het analistenteam van Goldman Sachs twee gerelateerde problemen oplossen: 1) concurrentiekracht herwinnen om de balans met het buitenland te herstellen en 2) overheidsschulden reduceren. Dit kan een pijnlijke operatie worden nu deze landen niet de mogelijkheid hebben om hun wisselkoers aan te passen. Wat wel mogelijk is en hoe pijnlijk dat kan worden analyseert Goldman Sachs in de twee rapporten. Portugal en Griekenland staan voor de grootste uitdaging, gevolgd door Spanje en Italië.