In ieder geval zal het economisch hervormingsprogramma verder uitstel oplopen en met dat programma wil het nu al niet echt vlotten. Het land slaagde er alleen maar in om aan de opgelegde doelstellingen te voldoen dankzij het treffen van eenmalige maatregelen.

Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat Portugal na Cyprus het volgende land dreigt te worden dat kapitaalcontrole zal invoeren. De Portugezen slepen een enorme schuldenberg met zich mee en de kans is niet uitgesloten dat het land binnen afzienbare tijd voor meer geld zal moeten komen aankloppen.

In ieder geval zal het economisch hervormingsprogramma verder uitstel oplopen en met dat programma wil het nu al niet echt vlotten. Het land slaagde er alleen maar in om aan de opgelegde doelstellingen te voldoen dankzij het treffen van eenmalige maatregelen. Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat Portugal na Cyprus het volgende land dreigt te worden dat kapitaalcontrole zal invoeren. De Portugezen slepen een enorme schuldenberg met zich mee en de kans is niet uitgesloten dat het land binnen afzienbare tijd voor meer geld zal moeten komen aankloppen.