Het zag er even naar uit dat Portugal regelrecht op verkiezingen afstevende, maar dat gevaar werd inmiddels afgewimpeld. Verkiezingen zouden bovendien niets hebben opgelost, zoveel is duidelijk. Portugal blijft volgens Scicluna onder zware stress staan.

Wanneer de regering er niet in slaagt om efficiënt te reageren en om de besparingsmaatregelen door te drukken, zal de onrust bij de bevolking opnieuw toenemen. Politieke stabiliteit zal zodoende een verre droom blijven, met uiteindelijk toch nog verkiezingen op komst.

Het zag er even naar uit dat Portugal regelrecht op verkiezingen afstevende, maar dat gevaar werd inmiddels afgewimpeld. Verkiezingen zouden bovendien niets hebben opgelost, zoveel is duidelijk. Portugal blijft volgens Scicluna onder zware stress staan. Wanneer de regering er niet in slaagt om efficiënt te reageren en om de besparingsmaatregelen door te drukken, zal de onrust bij de bevolking opnieuw toenemen. Politieke stabiliteit zal zodoende een verre droom blijven, met uiteindelijk toch nog verkiezingen op komst.