Daarnaast werden obligaties met een looptijd van 6 maanden verkocht aan een rentevoet van 5,117%. Dat is meer dan Duitsland betaald voor obligaties met een looptijd van 30 jaar.

Op 16 maart werden obligaties met een looptijd van 1 jaar geveild voor een totaal bedrag van 1 miljard euro en aan een rentevoet van 4,331%.

Op 2 maart werden obligaties met een looptijd van zes maanden geveild aan een rendement van 2,984%. Gisterenavond vroeg Portugal uiteindelijk toch om hulp, een stap die al langer was verwacht.

Daarnaast werden obligaties met een looptijd van 6 maanden verkocht aan een rentevoet van 5,117%. Dat is meer dan Duitsland betaald voor obligaties met een looptijd van 30 jaar. Op 16 maart werden obligaties met een looptijd van 1 jaar geveild voor een totaal bedrag van 1 miljard euro en aan een rentevoet van 4,331%. Op 2 maart werden obligaties met een looptijd van zes maanden geveild aan een rendement van 2,984%. Gisterenavond vroeg Portugal uiteindelijk toch om hulp, een stap die al langer was verwacht.