Twee weken geleden betaalde Portugal met 4,06% duidelijk minder. De afwaardering van Moody's zal daarbij een rol hebben gespeeld, evenals de opmerking van de Portugese minister president dat Portugal ook een noodlening zal moeten accepteren indien de oppositie niet akkoord gaat met de bezuinigingen.

Daarbij even vergetend dat voor een eventuele lening eveneens soortgelijke voorwaarden zullen worden gesteld. S&P wacht volgens Theodoor Gilissen Bankiers met een nieuw oordeel op Portugal tot na de Europese bijeenkomst van 24 en 25 maart.

Twee weken geleden betaalde Portugal met 4,06% duidelijk minder. De afwaardering van Moody's zal daarbij een rol hebben gespeeld, evenals de opmerking van de Portugese minister president dat Portugal ook een noodlening zal moeten accepteren indien de oppositie niet akkoord gaat met de bezuinigingen. Daarbij even vergetend dat voor een eventuele lening eveneens soortgelijke voorwaarden zullen worden gesteld. S&P wacht volgens Theodoor Gilissen Bankiers met een nieuw oordeel op Portugal tot na de Europese bijeenkomst van 24 en 25 maart.