De Meyer is afgevaardigd bestuurder van Alfaport Antwerpen, de federatie van havengebonden en logistieke ondernemingen. Rudi De Meyer bekleedt ook een managementfunctie bij de Vlaamse Havenvereniging, de koepelfederatie van de private havensector in Vlaanderen, bij Portilog, het professionele instituut voor opleidingen voor de havengebonden en logistieke sector en bij Porticom, de ICT-organisatie binnen Alfaport.

Naast zijn functie bij Alfaport is De Meyer ook lid van de raad van bestuur van het Sociaal Secretariaat Cepa, van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en van VOKA Antwerpen-Waasland. Hij is eveneens betrokken bij verschillende adviescommissies en raadgevende organen voor de havengebonden en logistieke sector.

Rudi De Meyer zal binnen de raad van bestuur Hilaire Saenen vervangen die enkele maanden geleden ontslag nam.

"De benoeming van Rudi komt op een belangrijk moment in de positionering van Porthus als expert in Global Trade Management-oplossingen. Ik ben blij om Rudi te kunnen verwelkomen in onze raad van bestuur. Zijn uitgebreide kennis van de sector en zijn netwerk binnen de havengemeenschap zullen erg waardevol en nuttig zijn voor de toekomstige ontwikkeling van Porthus", zegt Peter Hinssen, voorzitter van Porthus.

De Meyer is afgevaardigd bestuurder van Alfaport Antwerpen, de federatie van havengebonden en logistieke ondernemingen. Rudi De Meyer bekleedt ook een managementfunctie bij de Vlaamse Havenvereniging, de koepelfederatie van de private havensector in Vlaanderen, bij Portilog, het professionele instituut voor opleidingen voor de havengebonden en logistieke sector en bij Porticom, de ICT-organisatie binnen Alfaport. Naast zijn functie bij Alfaport is De Meyer ook lid van de raad van bestuur van het Sociaal Secretariaat Cepa, van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en van VOKA Antwerpen-Waasland. Hij is eveneens betrokken bij verschillende adviescommissies en raadgevende organen voor de havengebonden en logistieke sector.Rudi De Meyer zal binnen de raad van bestuur Hilaire Saenen vervangen die enkele maanden geleden ontslag nam."De benoeming van Rudi komt op een belangrijk moment in de positionering van Porthus als expert in Global Trade Management-oplossingen. Ik ben blij om Rudi te kunnen verwelkomen in onze raad van bestuur. Zijn uitgebreide kennis van de sector en zijn netwerk binnen de havengemeenschap zullen erg waardevol en nuttig zijn voor de toekomstige ontwikkeling van Porthus", zegt Peter Hinssen, voorzitter van Porthus.