Porter Stansberry (S&A Digest): "Eigenlijk is het allemaal heel eenvoudig: alle welvaart die we sinds 2000 zogezegd hebben gecreëerd, was slechts een illusie. Waarom 2000?, zult u zeggen. In dat jaar is de technologiezeepbel uiteengespat en om die gevolgen op te vangen, zijn de overheden schulden gaan maken."

Volgens Porter Stansberry zijn die overheden niet van plan om de gemaakte schulden volledig terug te betalen: "De monetaire autoriteiten hebben er voor gekozen om het geld in waarde te laten verminderen. Veel mensen geloven dat nog steeds niet, maar dat er inderdaad voor een dergelijke oplossing is gekozen zal binnenkort op een pijnlijke manier duidelijk worden.

Porter Stansberry (S&A Digest): "Eigenlijk is het allemaal heel eenvoudig: alle welvaart die we sinds 2000 zogezegd hebben gecreëerd, was slechts een illusie. Waarom 2000?, zult u zeggen. In dat jaar is de technologiezeepbel uiteengespat en om die gevolgen op te vangen, zijn de overheden schulden gaan maken." Volgens Porter Stansberry zijn die overheden niet van plan om de gemaakte schulden volledig terug te betalen: "De monetaire autoriteiten hebben er voor gekozen om het geld in waarde te laten verminderen. Veel mensen geloven dat nog steeds niet, maar dat er inderdaad voor een dergelijke oplossing is gekozen zal binnenkort op een pijnlijke manier duidelijk worden.