"Niettegenstaande een blijvend moeilijke macro-economische context, kende de portefeuille een positieve waarde-evolutie. Ook vonden een aantal van onze bedrijven opnieuw hun weg naar de kapitaalmarkt, en dit ondanks de nervositeit op de internationale financiële markten."

Hij vervolgde met volgende uitspraken: "Vanuit onze vernieuwde strategie en langetermijnfocus gingen we de voorbije periode -in elk van onze investeringsplatformen- opnieuw een aantal partnerships aan met beloftevolle ondernemingen, die we voluit willen begeleiden en ondersteunen in hun ambitieus groeitraject. Ook de komende maanden gaan we verder uit van een blijvend interessante investeringsactiviteit."

"Niettegenstaande een blijvend moeilijke macro-economische context, kende de portefeuille een positieve waarde-evolutie. Ook vonden een aantal van onze bedrijven opnieuw hun weg naar de kapitaalmarkt, en dit ondanks de nervositeit op de internationale financiële markten." Hij vervolgde met volgende uitspraken: "Vanuit onze vernieuwde strategie en langetermijnfocus gingen we de voorbije periode -in elk van onze investeringsplatformen- opnieuw een aantal partnerships aan met beloftevolle ondernemingen, die we voluit willen begeleiden en ondersteunen in hun ambitieus groeitraject. Ook de komende maanden gaan we verder uit van een blijvend interessante investeringsactiviteit."