Maar wat Van Craeynest betreft kan het beschouwd worden als de nucleaire optie tijdens de Koude Oorlog. De potentiële fallout is zodanig groot dat politici het niet zo ver zullen drijven. Op het laatste moment zal het gezond verstand bij het niet-Tea Party deel van de Republikeinen toch de bovenhand nemen en komt er wel een akkoord uit de bus.

De Europese beurzen zijn vandaag van de min in de plus gedraaid, met voorlopig beperkte winsten voor de belangrijkste indices. De politieke toekomst van Silvio Berlusconi staat vandaag op het spel, er wordt namelijk bepaald of hij al dan niet in de senaat mag blijven zetelen.

Maar wat Van Craeynest betreft kan het beschouwd worden als de nucleaire optie tijdens de Koude Oorlog. De potentiële fallout is zodanig groot dat politici het niet zo ver zullen drijven. Op het laatste moment zal het gezond verstand bij het niet-Tea Party deel van de Republikeinen toch de bovenhand nemen en komt er wel een akkoord uit de bus. De Europese beurzen zijn vandaag van de min in de plus gedraaid, met voorlopig beperkte winsten voor de belangrijkste indices. De politieke toekomst van Silvio Berlusconi staat vandaag op het spel, er wordt namelijk bepaald of hij al dan niet in de senaat mag blijven zetelen.