De voormalige Italiaanse eerste minister Silvio Berlusconi staat volgens de Financial Times dicht bij een overeenkomst met de Noordelijke Liga.

De alliantie tussen de partij van Berlusconi en de Noordelijke Liga was op de klippen gelopen, maar van beide kanten zou nu geprobeerd worden om de brokken te lijmen.

Het belangrijkste risico dat de herstelde coalitie vormt, is dat de verkiezingen in april in Italië geen duidelijke winnaar zouden opleveren.

Momenteel heeft de centrumrechtse coalitie onder leiding van Pier Luigi Bersani nog altijd de leiding in de polls, maar het tij kan nog altijd keren.

De voormalige Italiaanse eerste minister Silvio Berlusconi staat volgens de Financial Times dicht bij een overeenkomst met de Noordelijke Liga. De alliantie tussen de partij van Berlusconi en de Noordelijke Liga was op de klippen gelopen, maar van beide kanten zou nu geprobeerd worden om de brokken te lijmen. Het belangrijkste risico dat de herstelde coalitie vormt, is dat de verkiezingen in april in Italië geen duidelijke winnaar zouden opleveren. Momenteel heeft de centrumrechtse coalitie onder leiding van Pier Luigi Bersani nog altijd de leiding in de polls, maar het tij kan nog altijd keren.